VHODNA VRATA EKOLINE

 

V prodajnem skopu vhodnih vrat lahko izbirate med različnimi modeli ter dodatno opremo. Modeli se med seboj razlikujejo v materialu (PVC ali ALU) , dizajnu, zahtevnosti izdelave ter seveda ceni.  Barvnih odtenkov je ogromno in se lahko skladajo skoraj z vsemi ostalimi artikli (garažna vrata, okna…itd).

 

V osnovni opremi vhodnih vrat je vedno vpoštevana : kljuka, termopan varnostno steklo, kluka s cilindrično ključavnico, nizek prag, večtočkovni zaklep…

Pod dodatno opremo pa lahko najdete :obsvetlobe in nadsvetlobe,  električno ključavnico (domofon), samozapiralo, odpiranje na prstni odtis  in ostale uporabne dodatke

 

Vhodna vrata po rangu delimo na dva sklopa : – VHODNA VRATA IZ PREČK (enostavna) ter VHODNA VRATA Z DEKORATIVNIM POLNILOM (kataloška)

VHODNA VRATA IZ PREČK

 

Izbor šestih modelov vhodnih vrat iz prečk predstavlja cenovno ugodno izbiro za vsakega potrošnika. Vrata so izdelana iz kakovostnega ALUPLAST profila z dvojnim tesnenjem ter okovja GU s štiritočkovnim zaklepom, katero spada ne varnejše na tržišču. Polnilo vrat je izdelano iz prečk, polnil ter svetlobnih varnostnih stekel, katera si lahko izberete v več matiranih vzorcih.

Poleg vrat se lahko po želji in potrebi doda še obsvetloba, nadsvetloba, ročaj ali katero koli drugo dodatno opremo.

 

 

modeli iz prečk

VHODNA VRATA Z DEKORATIVNIM POLNILOM

Izbor vrat iz kataloga se razlikuje od modelov iz prečk le v tem, da  polnilo vrat ni sestavljeno, temveč vgrajeno v enem kosi kot dekorativni panel. Le ta je izdelan iz sendvič panela, kateri je v notranjosti obdan s toplotno in zvočno izolacijo. Dekorativno polnilo poskrbi  za bolj privlačen izgled oziroma več možnosti različnih dizajnov. Okovja in ostala oprema so v obeh tipih vrat enaka. Prav tako barvne nianse in možnosti nadgradnje.

  • vhodna 6
  • vhodna 5
  • vhodna 4
  • vhodna 3
  • vhodna 2
  • vhodna 1
KLJUKE IN ROČAJI