Podjetje LEDUS je že precej let zastopnik za blagovno znamko garažnih vrat DOORHAN. Garažna vrata ruskega ponudnika poskrbijo, da boste v svoj dom vgradili visoko kvalitetna dvižna garažna vrata. Z dolgoletnimi izkušnjami na ruskem trgu pri katerem so se srečali tudi z velikim mrazom, vetrom in temperaturnimi spremembami, so konstruktorji pri podjetju DOORHAN razvili edinstven produkt, ki je kos najtežjim vremenskim razmeram, ki lahko vplivajo na vaša garažna vrata.

 

Vse najboljše lastnosti omenjenih garažnih vrat so združene v modelih DOORHAN RSD1 in RSD2. Razlika je v principu vzmetenja, in sicer so vrata RSD1 opremljena z nateznimi vzmetmi (manjše dimenzije), medtem ko so vrata RSD2 opremljena s torzijsko vzmetjo (večje dimenzije)

 

RSD1 (natezne vzmeti)

 

Model vrat je namenjen za vgradnjo v enostavne enojne garaže manjših dimenzij. Max dimenzije tega modela so 3000 x 2840 mm. Omenjeni model potrebuje minimalno preklado 130 mm kar pomeni najboljšo optimizacijo vaše garaže. Ker so natezne vzmeti vgrajene v samo pokončno vodilo vrat, vam v tem primeru ni potrebno imeti nosilne preklade in se lahko le-ta izvede tudi samo z izolacijo ali knauf ploščami. RSD1 so tudi najboljša izbira v primerih, ko so na prekladi ogrevalne cevi ali druge ovire, saj omogočajo veliko mero prilagajanja.

rsd01

RSD2 (torzijske vzmeti)

 

Model je namenjen večjim vratom ter modelom z vgrajenim osebnim prehodom. Vzmeti so nameščene na preklado, za kar potrebujejo 180 mm preklade, ki mora biti predhodno izvedena. Pri teh vratih je mogoč tudi naklon vodil, povišano vodenje, izbira večjih dimenzij ter večja frekvenca odpiranja. Vrata so običajno opremljena z dvema torzijskima vzmetema kar omogoča večjo varnost. Max dimenzije vrat RSD2 s torzijsko vzmetjo so 6000mm širine in 3080 višine.

rsd02

MOTIVI IN BARVE

paneli
RAL lestvica

OSEBNI PREHOD (vrata v vratih)

 

V vaša dvižna garažna vrata se lahko vgradijo tudi dodatna vrata za “peš” prehod. S patentiranim nizkim pragom prehoda boste lahko nemoteno vstopali skozi prehodna vrata. Ker je prag pohoden pomeni da lahko na njega tudi stopite ali zapeljete. Obvezna oprema vrat vsebuje tudi elektomagnetno stikalo, ki preprečuje da bi se vrata dvignila medtem ko so prehodna vrata v uporabi, ter skritim integriranim samozapiralom, kateri bo vedno poskrbel da bodo prehodna vrata za vami ostala zaprta. Okvirji vrat so standardno barvani v barvo garažnih vrat in tako minimalno vplivajo na izgled. Max širina dvižnih vrat v katera se še vgrajuje osebni prehod je 4500 mm.

20170531_121033

STRANSKA VRATA  (poleg garažnih vrat)

 

Poleg garažnih vrat lahko izberete tudi stranska vrata za prehod, ki so vgrajena poleg dvižnih garažnih vrat. Ta način je izjemno praktičen, saj lahko prehodna vrata ločena upravljate od garažnih dvižnih vrat obenem pa objektu ne pokvarite izgleda, saj so prehodna vrata narejena iz istih segmentov kot dvižna vrata in zato deluje vse skupaj kot celota. Prehodna vrata so izdelana iz ALU profilov ter sendvič panelov garažnih dvižnih vrat. Vrata se izdeluje po naročilu do max dimenzij 1200 x 2300 mm 

SL sekcija

POGONI DOORHAN

 

DOORHAN kot eden redkih proizvajalcev garažnih sekcijskih vrat svoja vrata opremlja izključno s svojimi pogoni. V lastni proizvodnji nastajajo pogoni, ki s svojo zmogljivostjo pometejo s konkurenco. Brezhibno delovanja ter upravljanja tudi v najtežjih pogojih daje našim pogonom dodatno vrednost. Vsi pogoni so opremljeni z LED svetlobno tehnologijo. Na voljo so štiri različni pogoni za različne zahteve kupcev:

 

– SE 500  (za manjša vrata )

– SE 750  (za srednje velika vrata ter vrata s osebnim prehodom)

– SE 1200  ( za večja vrata)

– SE 750 FAST (pogon s 50 %  hitrejšim odpiranjem)  

pogon