O NAS 

 

Podjetje LEDUS je bilo ustanovljeno leta 2011 in se pretežno ukvarja z prodajo in montažo vseh vrst garažnih vrat ter ostalega stavbnega pohištva. V prodajnem programu nudimo velik izbor izolativnih vrat (sekcijska, rolo, dvokrilna…) tako za novogradnje kot tudi za adaptacije starih objektov. V sodelovanju z BLT Idrija d.o.o zastopamo in uvažamo garažna sekcijska vrata proizvajalca DOORHAN, katera spada med večje ponudnike tovrstnih sistemov. Poleg omenjenega v prodajnem programu najdemo tudi velik izbor vhodnih PVC in ALU vrat, ki so vizualno skladna z garažnimi vrati in tako stranki omogočajo enoten izgled. Na matičnem naslovu podjetja LEDUS lahko stranke obiščejo urejen razstavno skladiščni prostor, kjer so podrobno razstavljeni skoraj vsi prodajni produkti.  

SALON

Leta 2017 smo na matičnem naslovu v Matenji vasi odprli razstavno skladiščni prostor v izmeri 100m2. V njem si stranke lahko ogledajo in testirajo razstavljene artikle ter v živo primerjajo različne barvne nianse in kombinacije. Vsa naročena vrata se od dobavitelja transportirajo direktno na naš naslov.

20170407_183128
kombi prilagojen

 

SERVIS

Za naša vrata zagotavljamo servisno mrežo po celotni Sloveniji. Večino rezervnih in servisnih delov imamo na zalogi v našem skladišču, kar omogoča hitro rešitev vaših problemov. Poleg naših garancij vsaka stranka prejme tudi tovarniško garancijo, kar pomeni da so rezervni deli vedno dobavljivi. 

Z vedno večjim povpraševanjem poleg rednih in izrednih servisov naših garažnih vrat izvajamo tudi servise ostalih znamk garažnih dvižnih vrat, saj smo z našimi izkušnjami kos vsakemu izzivu.

 

Z našimi bogatimi izkušnjami Vam lahko zagotovimo :

 

– nakup in montažo kvalitetnih garažnih in vhodnih  vrat

 

– servis naših ali vrat drugih proizvajalcev

 

– svetovanje na objektu

 

– povezovanje s izvajalci del

 

– tehnične rešitve za zahtevnejše vgradnje